Aubrac Torkad Köttgryta - Skivad Aubrac Torkad Kött Utan Nitrit
Torkat nötkött skuret i tunna skivor i en 100% återvinningsbar glasburk. Bredvid versionen "Popine" på 70g, upptäck XXL-versionen, Kitteln i 600g! Tack vare sitt innovativa koncept kan Kitteln med torkat nötkött från Aubrac förvaras i rumstemperatur i 3 månader. Tillverkat i vår verkstad i Laissac, Aveyron, torkat nötkött, även kallat bresaola, cecina eller grisonkött beroende på recept och regioner, följer det hantverksmässiga kunnandet från förr genom att endast inkludera 3 ingredienser: nötkött, Guérande-salt och Kampot IGP-peppar från Kambodja, en av världens bästa pepparsorter! Torkat kött från stycken av nötköttets lår, detta torkade nötkött erbjuder en charkuteriprodukt utan nitrit och utan konserveringsmedel, 100% naturlig. Saltat och pepprat för hand, torkat under flera månader, sedan skuret och vakuumförpackat i sin glasburk.
Ursprung: Laissac, Aveyron
Vikt: 600g
Hållbarhet: 90 dagar